Ingyenes hirdetésfeladás magánszemélyeknek

Tájékoztató magánszemélyek részére a 99ingatlan.hu használatához

Ingyenes hirdetésfeladás magánszemélyként

Csak orosházi ingatlan hirdetéseket áll módunkban megjeleníteni!

Ahhoz, hogy Ön hirdetést tudjon feladni a 99ingatlan.hu oldalon, nem kell mást tennie, mint kitölteni a szükséges adatlapot, majd feltölteni az ingatlanról készült képeket. Az Ön ingatlan hirdetése 30 napig látható a 99ingatlan.hu oldalon ingyenesen. Ha lejárt a hirdetése és hosszabbítani szeretné, akkor azt egy mozdulattal megteheti.

Egyszerű, olcsó, gyors, hatékony!

Rendszerünkben egyszerre három ingatlant hirdethet ingyenesen. Az eladó ingatlanról szóló adatlap kitöltése és a bejelentkezés, vagy regisztrációt követően lesz látható hirdetése a 99ingatlan.hu oldalon. Bejelentkezés után szerkesztheti, törölheti vagy meghosszabbíthatja hirdetését.

A hirdetés feladása 2 nagyon egyszerű és gyors lépésből áll:

  1. lépés: Kattintson a jobb felső sarokban található "Hirdetésfeladás" menüpontra, majd töltse ki az ingatlanra vonatkozó adatlapot és töltse fel a képeket, majd nyomjon a "Tovább" gombra.
  2. lépés: Jelentkezzen be, ha nincs regisztrálva oldalunkon, akkor regisztráljon és már kész is. Ingatlan hirdetése automatikusan megjelenik a 99ingatlan.hu oldalon, amiről egy automatikus emailt is küldünk.

Hirdetése felvitelekor kérjük, az alábbiakra figyeljen:

  1. A hirdetéshez maximum 15 db. fotó helyezhető el.
  2. A hirdetés a későbbiekben módosítható, törölhető és hosszabbítható.
  3. Figyelmesen töltse fel a hirdetést!
  4. A nem megfelelően feltöltött hirdetéseket töröljük a rendszerből!

Feltöltött hirdetése oldalunkon 30 napig látható. A hirdetés lejártakor e-mailben értesítjük hirdetése lejártáról. Ezután Önnek lehetősége nyílik a hirdetés meghosszabbítására a "Lejárt hirdetéseim" menüpontban. A hirdetés lejárta után a hirdetés nem jelenik meg oldalunkon, csak az esetleges hosszabbítás után.

Az Ön felhasználói oldala:

Az "Aktív hirdetéseim" menü alatt figyelemmel kísérheti aktív feladott hirdetését / hirdetéseit. A "Lejárt hirdetéseim" menü alatt figyelemmel kísérheti a már lejárt hirdetését / hirdetéseit, amit pillanatok alatt meghosszabbíthat.

Az "Aktív hirdetéseim" menü egy "multifunkcionális" oldal, ahol lehetősége lesz valamennyi feladott ingatlan hirdetését egy helyen kezelni. Itt láthatja az éppen aktuális állapotot, információt szerezhet arról, mikor adta fel az adott ingatlan hirdetését. Szerkesztheti, törölheti vagy megtekintheti hirdetését.

A hirdetés megrendeléséről automatikus emailt küldünk az Ön által megadott email címre pdf formátumban.

Reméljük elégedett szolgáltatásunkkal és csapatunk készségesen áll rendelkezésére.

Ingyenes hirdetésfeladás

© 99ingatlan.hu 2019.