Társadalmi szerepvállalás

A 99ingatlan.hu-nak fontos a társadalmi felelősségvállalás. Ügyfeleink, partnereink elégedettségén túl fontos számunkra, hogy támogassuk a jövő nemzedékének nevelését. Egy vállalkozás sikere nem feltétlenül az üzleti eredményein mérhető, vagy hogy milyen ütemben terjeszkedik, hanem azzal is, hogy miként szolgálja a közösséget. Így napjainkban a piacon meghatározó üzleti tevékenységet folytató cég számára szinte kötelesség a társadalmi szerepvállalás.

A 99ingatlan.hu elkötelezett a piaci igények minél alaposabb megismerése és a folyamatos fejlesztések iránt, ezért azon dolgozunk hogy minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. A 99ingatlan.hu egy kötelezettség nélküli ingatlan hirdetési oldal, kizárólag orosházi ingatlanokkal. A 99ingatlan.hu célja, hogy minden orosházi ingatlan nálunk találjon új gazdára. A 99ingatlan.hu-t a hirdetők és a keresők igényei szerint fejlesztjük.

A 99ingatlan.hu fontos szerepet vállal és támogatja a Mezőhegyi Kart Racing Tehetségkutató Alapítványt, ezzel segítve a fiatal gyerekeket, illetve hogy egyre több fiatal tudja megismerni a magyar verseny gokart sportot. Nem elég nekünk a munkában követnünk a fair play szabályait, erre meg kell tanítanunk a következő nemzedékeket is. Ezt pedig a sport által a legkönnyebb elérni. Támogatásunkról és elismerésünkről kell biztosítani a gyermekeket, hogy egy tudatos, felelősségteljes nemzedéket hagyjunk magunk után.

A Mezőhegyi Kart Racing Tehetségkutató Alapítvány gokart sorozata a Gokart Talent Cup Hungary A Gokart Talent Cup Hungary az amatőr gokart-versenyzők számára szervezett sorozat. A rendezvények fő célja kiemelten a biztonságos és kulturált versenyzési lehetőség biztosítása, másodsorban a tehetségkutatás, tehetséggondozás! Az Alapítvány célja az is, hogy az amatőr gokart versenyzőket felkészítse a magasabb szintű megmérettetésre. A kiemelkedően szereplő versenyzők folytathatják karrierjüket a • Magyar Nemzeti Autósport Szövetség • MAGYAR GOKART SZÖVETSÉG • Országos Gokart Bajnokságban amely előtt ez a sorozat kitűnő felkészülési lehetőséget biztosít.

Mindezekkel szeretnénk a versenyzők, a csapatok tagjait (vezetők, szerelők, szülők, barátok, támogatók) és munkatársai érzékenységét az önkéntes elkötelezettség tekintetében növelni és lelkesíteni. Az együttműködésünk súlypontja a közlekedés-kultúra oktatása, a közlekedés-biztonság fontosságának hangsúlyozása, a szociális infrastruktúra színvonalának emelése, a környezettel, a kultúrával és a sporttal kapcsolatban.

A 99ingatlan.hu és a Mezőhegyi Kart Racing Tehetségkutató Alapítvány 2020 december 3-án támogatói megállapodást kötött az utánpótlás nevelés és a tehetségápolás érdekében.

© 99ingatlan.hu 2019.